Pluș legătorie

Pluș legătorie DAINEL

(Flocked book binding materials)

Dainel® SEF France

LEGĂTORIE DE LUX

ALBUME FOTO, AMBALAJE DE LUX, MENIURI ETC.

Cumpara online pluș de legătorie (click aici)

Pluș legătorie – Cine este SEF France? Acronimul SEF

SEF este prescurtarea numelui societăţii franceze care produce materiale cu aspect de catifea (velur) pentru legătorie – SEF – Societe d’Enduction et de Flockage.

Flockage (engl. Flocking of velurs films) este un process tehnologic prin care se acoperă suprafeţe sau filme subţiri prin procedee electrostatice cu fibre specifice – vâscoză de Eucalipt în cazul SEF.

Situată în Laval (Franţa) fabrica produce peste 5 milioane m2 de materiale pluşate anual, exportate în peste 80 de ţări.

Pluș legătorie – Caracteristici calitative remarcabile:

Dainel SG se recomandă şi se remarcă prin următoarele caracteristici tehnice şi ecologice (eco-friendly):
⦁ substratul de hârtie (hârtie tehnică de 95 g/m2) este garantat de furni- zor ca fiind produs din celuloză ECF şi în conformitate cu logo-ul FSC, adică prin “exploatare şi gestionarea cu responsabilitate a pădurilor”, cf. term. eng. FSC (Forest Stewardship Council).
⦁ pH-ul materialului este uşor bazic, fapt care este important şi este recomandat în cazul albumelor foto sau al documentelor arhivate pentru o perioadă mai îndelungată.
⦁ gama de materiale DAINEL este complet lipsită de metale grele, de compuşi chimici tip amine aromatice susceptibili (unii dintre ei) a fi can- cerigeni, de derivaţi din formol şi – în special – materialele Dainel sunt complet lipsite de ftalaţi.
⦁ DAINEL este acoperit (eng. coating) cu fibre textile tip “filamente de vâscoză” sau mătase artificială provenite din celuloză lemnoasă; origin- ea lemnului pentru celuloză este mereu identificată (Eucalipt).
⦁ pluşurile de legătorie marca Dainel sunt conforme cu standardele de siguranţă europene EN71 part 3 & part 9 (reglementări privind jucăriile)

Tipuri de materiale plușate:

pluș original / tip suport
DAINEL SG – SG 28 / hartie cu latex – 95 g/m2
DAINEL REL – REL 27 / hartie cu latex – 160 g/m2
DAINEL AC – AC 29 / film PVC, autoadeziv
DAINEL TEX – TEX DF 40 / tesatura bumbac, dublu

Pluș tipar offset edo

Tipar:

  • offset, classic
  • digital (Xeicon). loser. copioTor
  • inkjet – dye. pigment, solvent
  • CIP. f lexo. rotogruvura
  • serigrafie. folio, scriere de mână

Suport:
-hârtie /carton 110, 250, 300 g/m2

 

Cataloage

 

Pluș legătorie Pluș legătorie Pluș legătorie

Citeste mai mult