panza-arhivare-maria-paper

Panza arhivare (Panză crudă)

S.C. Textila Oltul S.A.

PENTRU SERVICII DE LEGĂTORIE – ARHIVARE

Cumpara online pânză arhivare (click aici)

Ce este panza arhivare?

În funcție de destinația produselor legate în pânză se folosesc două tipuri de materiale textile în serviciile și în activități de legătorie.

Pentru arhivare și pentru legătorie manuală (registre, cutii de arhivare, documente de evidență etc) livrăm pânza simplă (crudă) de legătorie, numită de noi pânză de arhivare. Este o țesătură din bumbac cardat (dărăcit) având fața vopsită în culori albastru negru sau gri, iar pe dos pânza este impregnat cu amidon pentru netezime și pentru impermeabilitate.

Pentru legătoria de calitate atât pentru cea executată manual, dar mai ales pentru legătoria executate cu utilaje automate livrăm pânza de legătorie din colecția Balacron Textil, colecție cunoscută și livrată de noi anterior sub numele Balatex.

Pânza de arhivare poate fi inscripționată cu markere-vopsea cu ulei rezistent la apa), dar și prin folio, serigrafie sau timbru sec (rom. blint, germ. Blindprägung, engl. blindstamp).

Specificație tehnică panza arhivare

Compoziție : bumbac cardat

Finețe : urzeala 50/1 Nm, bătătura 50/1 Nm

Desime : urzeala 310±10 fire/10cm, bătătura 260±10 fire/10cm

Greutate : 145±5 g/mp

Lățime : 70 cm

Culoare : negru, albastru, gri

Ambalare : metraj, în role

Certificate și acreditări

S.C. Textila Oltul S.A se conformează în producție de materiale textile de legătorie următoarelor standarde și acreditări:

Citeste mai mult