Imitatie piele

Imitatie piele – BALACRON

(Vinyl-coated paper cover materials)

Balacron® Balacron International

PENTRU CELE MAI DIVERSE
SERVICII DE LEGĂTORIE

Cumpara online imitatie piele – BALACRON (click aici)

Imitatie piele

Ce este Balacronul?

Un material de legătorie mereu actual – imitație piele tip PVC laminat pe suport de hârtie – bine cunoscut si adecvat pentru o gamă largă de lucrări de legătorie: cărți, agende, meniuri, albume, produse papetărie, ambalaje de lux etc.

Balacron International, Olanda (fosta BN International B.V.), oferă într-un design mereu actual o gama extinsă de culori, presaje (embossing) și finisaje.
Se comportă excelent la inscripționare folio și la serigrafie.

Colecții de materiale legătorie
(cover materiels) tip Balacron

Cu aproape 100 de ani în urmă scoarțele cărților – cum se numeau pe atunci coperțile – începuseră a se fabrica din materialele Balacron Original.

Imitatie piele

 

Colecția Heritage continua astăzi aceeași design clasic, cu funcționalitate și durabilitate remarcabilă, în culori simple (negru, maro, roșu, albastru, verde), cu presaje texturate sau netede.

 

Imitatie piele

 

Colecția Spectrum este ce mai extisă din punct de vedere al gamei de culori. Materialele din această colecție sunt astfel adecvate personalizării mesajului vizual și al designului.

 

 

 

Colecția Atelier deschide puterea imaginației pentru inoveție creativă și design. Prin materialele din această colecție se pot împune pe piață produse care să dea tonul, să fie la modă (trendy).

 

 

 

Colecția Textile cuprinde materiale cu o lagă gamă de utilizare. În portofoliul nostru de materiale este gama de lux a materialelor tip Pânză crudă. Materialele textile de legătorie pot fi personalizate prin folio, timbru sec sau serigrafie, iar atracția de bază este aspectul natural și surprinzătoarele combinații cu alte materiale de legătorie.

 

 

Cataloage și specificații tehnice imitatie piele BALACRON

Toate cataloagele, specificațiile tehnice și imaginile privind aspectul materialelor produse de Balacron international, respectiv: culori, presaje, consistența structurală etc. sunt disponibile online pe Magazinul nostru funcțional la adresa – materiale-legatorie.ro

Cu titlu de informație parțială puteți vizualiza și cataloagele prezentate de noi în aceată pagină.

                 

Certificate și acreditări imitatie piele BALACRON

ale firmei Balacron International

Balacron International se conformează în producție de materiale următoarelor standarde și acreditări:

FSC Certificate Balacron International B.V_NL
Declaration Non-phthalate Balacron Covers v170701
REACH Confirmation Letter_2019
Balacron Statement Proposition 65 Balacron®

Galerie (Customer Products)

Imaginile prezentate în această galerie sunt preluate din postările publicate de către Balacron International (www.balacron.com) respectiv de pe site-urile de socializare patronate de această firmă. Rolul acestor imagini este de a exemplifica abordările, viziunea și creativitatea designerilor și utilizatorilor de materiale Balacron.

Citeste mai mult